Efterlod afskedsbrev for fire dage siden: Har du set 60-årige Bruno?

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser 60-årige Bruno Neumann Jensen, som har været forsvundet fra sin bopæl i Viby Sjælland siden torsdag den 14. august.

Bruno Neumann Jensen efterlod et afskedsbrev, før han forsvandt i nedtrykt tilstand, og siden har han ikke givet livstegn, fra sig.

- Uden at afsløre indholdet af brevet, så gav det absolut et indtryk af "farvel og tak", siger kommunikationsmedarbejder fra Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerrgaard, til Dagens.dk

Den 60-årige forlod formentlig hjemmet på en blå herrecykel med en grå sadel. Han er i god fysisk form, så han kan godt være nået et godt stykke væk fra Viby Sjælland, oplyser politiet.

Han beskrives i øvrigt som 180 centimter høj, spinkel af bygning, langt gråt hår, langt gråt fuldskæg. Han mangler en fortand i overmunden og har en vorte på det ene øre (formentlig venstre. Da han forsvandt, var ham sandsynligvis iført en "finternet" blå skjorte med lange ærmer, hvide eller brune kodisko og lysegrå bukser.

Familien gør opmærksom på, at Bruno Neumann Jensens hår og skæg er er blevet gråt siden det offentliggjorte billede blev taget.

Midt- og Vestsjællands Politi har ledt efter ham i Klosterskoven syd for Viby Sjælland - uden at finde hverken ham eller cyklen.

Har du set Bruno Neumann Jensen, eller ved du noget, der kan hjælpe politiet, bedes du ringe på telefon 46351448.