Efterlysning: 46-årig kvinde skal i livsvigtig dialysebehandling

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser 46-årige Maria Sørensen fra Køge. Hun er indlagt på en sygehusafdeling i Roskilde, men forsvandt i går ved 14.30-tiden under udgang fra afdelingen.

Hun skulle i går have haft livsvigtigt dialysebehandling, og såfremt hun ikke senest i morgen får sin dialysebehandling, vurderer læger, at hun vil befinde sig i en livstruende tilstand. Den 46-årige har ikke indsigt i alvorligheden for hende selv ved udeblivelsen fra dialysebehandlingerne.

Politiet har eftersøgt hende på relevante opholds- og tilholdssteder uden at finde hende. Hendes nærmeste pårørende har ikke nogen ide om, hvor hun kan opholde sig. Hun er flere gange er søgt mod de kongelige slotte, og i forbindelse med politiets seneste efterlysning af hende den 4. oktober blev hun fundet ved Gråsten Slot i Sønderjylland.

Maria Sørensen beskrives som 46 år, ca. 170 centimeter høj, ca. 50 kg, spinkel af bygning, grøn/brune øjne, kort kommunefarvet hår (længde ca. 4 cm), gullig/grålig ansigtskulør på grund af nyresygdommen, langt rødt ar på højre underarm, rank holdning og i stand til at gå langt. Hun var iført en meget mørkgrå, ¾-lang vinterjakke med hætte, herunder en grå strikket bluse med mønster i sølv foran, sorte velouragtige joggingbukser og lyse, flade damesko i beige naturlæder. Hun medbringer en brun læderpung med et mindre kontantbeløb.

Hvis du ved, hvor Maria Sørensen opholder, hører Midt- & Vestsjællands Politi gerne nærmere straks på 1-1-4.

 

Dagens Gossip