Efterlysning: 46-årig kvinde skal i livsvigtig dialysebehandling

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser 46-årige Maria Sørensen fra Køge. Hun er indlagt på en sygehusafdeling i Roskilde, men forsvandt i går ved 14.30-tiden under udgang fra afdelingen.

Hun skulle i går have haft livsvigtigt dialysebehandling, og såfremt hun ikke senest i morgen får sin dialysebehandling, vurderer læger, at hun vil befinde sig i en livstruende tilstand. Den 46-årige har ikke indsigt i alvorligheden for hende selv ved udeblivelsen fra dialysebehandlingerne.

Politiet har eftersøgt hende på relevante opholds- og tilholdssteder uden at finde hende. Hendes nærmeste pårørende har ikke nogen ide om, hvor hun kan opholde sig. Hun er flere gange er søgt mod de kongelige slotte, og i forbindelse med politiets seneste efterlysning af hende den 4. oktober blev hun fundet ved Gråsten Slot i Sønderjylland.

Maria Sørensen beskrives som 46 år, ca. 170 centimeter høj, ca. 50 kg, spinkel af bygning, grøn/brune øjne, kort kommunefarvet hår (længde ca. 4 cm), gullig/grålig ansigtskulør på grund af nyresygdommen, langt rødt ar på højre underarm, rank holdning og i stand til at gå langt. Hun var iført en meget mørkgrå, ¾-lang vinterjakke med hætte, herunder en grå strikket bluse med mønster i sølv foran, sorte velouragtige joggingbukser og lyse, flade damesko i beige naturlæder. Hun medbringer en brun læderpung med et mindre kontantbeløb.

Hvis du ved, hvor Maria Sørensen opholder, hører Midt- & Vestsjællands Politi gerne nærmere straks på 1-1-4.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip