Efterlysning af pervers mand: Viste skolepiger onani-video i bussen

Tirsdag morgen præsenterede en voksen mand en 16-årig pige fra Ølstykke og hendes veninder for en højest upassende video, mens de sad i bussen. Det skriver sn.dk

Videoen, som den 40-45-årige mandlige buspassagerer viste pigerne på sin computer, afspillede et klip med en nøgen mand, der onanerede.

Episoden udspillede sig tirsdag morgen kl 7.40 i bus 600S, som kørte på Københavnsvej i Roskilde. Pigerne var på vej i skole og stod efterfølgende af i Himmelev.

Pigerne har anmeldt manden til Midt- og Vestsjællands Politi, som ser alvorligt på sagen, selvom der ikke skete pigerne noget.

- Der er gudskelov kun tale om fremvisning af en video, men med det indhold så er det ikke i orden. Vi har ingen indikationer på, at der var optræk til andre ting end fremvisning af videoen, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Dagbladet Roskilde.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser manden, der viste pigerne videoen. Signalementet af ham lyder: dansk, 40-45 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, skaldet og iført sort jakke og mørkeblå hue.

Hvis du var i den pågældende bus eller ved noget om sagen, vil politiet gerne høre fra dig på tlf 114.

 

Dagens Gossip