Efterlysning: Denne mand stak formentlig kvinde ned i nat - har du set ham?

Københavns Politi efterlyser mulig gerningsmand til voldeligt knivoverfald i nat, hvor en 25-årig kvinde blev stukket med en kniv i maven i Asta Nielsen Strædet i Valby i København. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om 39-årige Gunasekar Narayanan. Se billedet i fuld størrelse nederst på siden.

Læs også: Yngre kvinde stukket ned på gaden i Valby

Den eftersøgte er indisk af udseende, ca. 1,75 høj, spinkel af bygning og har skægstubbe. Gunasekar Narayanan taler engelsk, og på gerningstidspunktet bar han mørke løse bukser, mørk jakke og sort kasket.

Københavns politi betragter ham som uberegnelig. Derfor opfordrer politiet til, at hvis du ser ham, skal su undgå kontakt og i stedet ringe til politiet på tlf. 114.

Den 25-årige kvinden var på vej hjem fra en fest, da hun blev overfaldet og stukket i bugen. I nat blev hun opereret, og først på dagen kunne politiet meddele, at hun var uden for livsfare.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med
 

Politiet arbejder ud fra en formodning om, at gerningsmanden er den samme mand, som tidligere fredag aften stod bag et andet og mindre voldsomt overfald på to unge kvinde i København. Signalementet er nemlig stort set det samme, oplyser Københavns Politi.

Se billedet af Gunasekar Narayanan her: