Efterlysning: En elev mangler for, at klasse kan holde 50 års jubilæum

Årgang 1964 fra den nu nedlagte skole på Kirketorvet i Vordingborg har et stort ønske: De vil rigtig gerne finde den klassekammerat, der mangler for at klassen kan være fuldtallige til den kommende jubilæumsfest. Det skriver mx.dk.

Lørdag den 24. maj skal Skolen på Kirketorvets årgang 64, som tæller 21 elever, samles til 50-års jubilæet for de forlod realen, som svarer til 7.-9. klasse. Mens de første 20 elever er fundet, har det vist sig at være en svær opgave at spore den 21. elev, Mette Larsen, fortæller Kirsten Kaurentius, som er en del af festudvalget, fra årgang 1964 fra skolen i Vordingborg.  

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller advarer mod solarium: - Jeg har kun få uger tilbage

- Vi har søgt information i kirkebøgerne og i folkeregistret, men kan ikke få oplyst noget, fordi vi ikke er slægtninge. Vi har været rundt på vejen, hvor hun boede og forhørt os, siger hun til mx.dk.

Og da det kom klassen for øre, at Mette Larsen måske var flyttet til Saudi-Arabien, sendte de breve dertil i håb om at finde hende.

Klassen ved nemlig, at Mette Larsen giftede sig med en egypter og tog efternavnet El Alem. Men sidst de så hende var enten til klassens 12,5 års eller 25 års jubilæum, der ligger en del år tilbage.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Det er derfor årgang 64's håb, at nogen i landet ved, hvor Mette El Alem, tidligere Larsen, befinder sig.

Kende du den forsvundne klassekammerat, eller ved du, hvor hun er henne?

Se klassebilledet i fuld størrelse her:

 

Dagens Gossip