Efterlysning: Er du "hækklipperen", der fandt Jonas' bil?

25/06/2014 13:39

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Lykkefølelsen er stor hos den 23-årige fysioterapeutstuderende fra Odense, Jonas Berner Bruun, efter han er blevet genforenet med sin elskede flaskegrønne Mini Cooper, som han har lagt liv og sjæl og betragter som sit kæreste eje. Bilen blev stjålet tirsdag morgen fra en parkeringplads i Odense Centrum.

Men den lettede Jonas vil gerne i kontakt med den person, der fandt hans bil i går aftes og kontaktede politiet.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Hjælp Jonas med at finde hans kæreste eje

- Jeg vil meget gerne sige tak til ham, det er jo på grund af ham, jeg har fået min bil igen. Jeg er ham meget taknemmelig, siger Jonas Berner Bruun til Dagens.dk.

Jonas ved, at det var en mand på vejen Klingeskov i Otterup (nord for Odense), der opdagede Mini Cooper'en, mens han var ved at klippe hæk. Den hækklippende mand fik øje på noget, der var gemt under en presenning på et grønt område. Og da han fjernede presenningen, så han den flaskegrønne Mini Cooper, som han kunne huske at have set i en efterlysning på Facebook.

LÆS OGSÅ: Jonas jubler: Mit kæreste eje er fundet igen 

Detaljerne om den hækklippende mand har Jonas fra de to civile betjente, der ventede på ham, da han i går aftes hentede sin Mini Cooper, men også fra lokale borgere i Otterup.

- Bilen er intakt, pånær mindre kosmetiske skader efter indbruddet. Sidevinduet er smadret, og nummerpladerne mangler. Den ene dør er brudt op og har fået lakskader. Og tændingslåsen er også brudt op, forklarerede en meget lettet Jonas Berner Bruun tidligere i dag til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med       

Hvis du er den vakse hækklippende mand, eller ved du, hvem han er, vil Dagens.dk meget gerne høre fra dig, så Jonas kan takke vedkommende for indsatsen, der betyder alverden for ejeren af Mini Cooper'en.

Se billeder af Jonas og bilen her: