Efterlysning: Er du kvinden, der smuttede, efter din hund bed en fire-årig i ansigtet?

14/08/2014 14:34

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

I forbindelse med åbningsarrangementet af Mosede Fort i Greve onsdag i sidste uge blev en lokal fire-årig pige bidt i ansigtet af en mindre hund, som en ældre dame havde med. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

Nu leder Midt- og Vestsjællands Politi efter den ældre, kvindelige hundeejer, som forsvandt umiddelbart efter hendes ene hund nappede den fire-årige pige i ansigtet ved 15.30-tiden forrige onsdag. Da man intet signalement har af den ældre kvinde eller hunden, håber politiet, at deres efterlysning vil få ejeren til at henvende sig.

Læs også: 15-årig solbadende pige dræbt: Søster kørte hen over hendes hoved

Kvinden havde to mindre hunde med sig, og begge var i snor. Pigen legede med den ene af hundene, da hun blev bidt i ansigtet, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, som understreger, at der var tale om et mindre bid, som kunne limes sammen, da den fire-årige pige kom på skadestuen i Køge.

- Det er desværre, hvad der kan ske, når man lader fremmede klappe sin hund. Det er et kedeligt uheld, siger Martin Bjerregaard til Dagens.dk og tilføjer:

Læs også: Facebook-video: Ung pige med hund udsat for groft overfald af fire mænd

- Vi ved ikke, hvad der er sket, om den lille pige bare har klappet hunden, eller om hun har tirret den.        

Derfor vil politiet også meget gerne høre hundeejerens version af episoden. Kvinden risikerer at blive sigtet for overtrædelse af hundeloven, hvilket formentlig vil medføre en bøde. Og der kan også blive tale om et erstatningsspørgsmål.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hvis nogen, som deltog i åbningen af Mosede Fort i Greve, har hæftet sig ved noget, fx postyr omkring en kvinde med hunde, eller en grædende pige ved en hund, vil lokalpolitiet i Karlslunde gerne høre om det på tlf. 114.

Over 1000 mennesker deltog i arrangementet ved fortet, som Prins Joachim åbnede ved at klippe en pigtråd over.