Efterlysning: Hjælp Jonas med at finde hans kæreste eje

- Det er mit kæreste eje, jeg har det som om, det er mit barn, der er blevet taget fra mig, siger 23-årige fysioterapeut-studerende fra Odense, Jonas Berner Bruun, om nattens triste begivenheder, til Dagens.dk.    

Da Jonas i morges skulle køre af sted i sin Mini Cooper for at fejre sin lillebrors nyerhvervede titel som student, mødte der ham et kedeligt syn. På p-pladsen på Vestre Stationsvej i Odense Centrum, hvor han havde parkeret den flaskegrønne bil, lå en bunke glasskår.

LÆS OGSÅ: Sex-brøler på Facebook: Christina delte noget, hun ikke skulle have offentliggjort

- Bilen var væk, men der lå smadret glas fra bilens højre forsiderude. Jeg kunne med det samme genkende det grøntonede glas, det er der ikke mange andre biler, der har, siger Jonas Berner Bruun, der straks meldte tyveriet til politiet, til Dagens.dk.

Nu beder den billøse Jonas indtrængende alle om at hjælpe med at finde hans bil, som han har et meget hjertevarmt forhold til. Den 23-årige fysioterapeutstuderende købte bilen i 2008, dengang var bilen et lig, men Jonas brugte utallige timer og mange penge på at restaurere sin Mini Cooper.

LÆS OGSÅ: Du vil ikke tro denne koreanske kvindes alder - hendes forvandling er endnu mere chokerende 

I dag fremstår bilen i flot stand og er let genkendelig kva sin flaskegrønne farve, hvide tag, to tynde hvide striber langs siden, udbyggede glasfiber skærme og sideruden i højere dør mangler højest sandsynligt. Bilens nummerplade er AL 39 180.

- Det er ikke et spørgmål om penge, det er affektionsværdien. Det er mine hænder, der har lavet alt arbejdet, siger Jonas Berner Bruun til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Jonas frygter, at bilen er blevet stjålet af fulde folk, der er ude efter at køre en sjov tur, og at bilen ender med at blive smadret til ukendelighed.

Har du set Jonas' Mini Cooper, eller ved du noget, så henvend dig til politiet på 6614 1448 eller til Jonas på mail [email protected].

Se billeder af den forsvundne bil her:

 

Dagens Gossip