Efterlysning: Hvem mangler sin western-saddel og et tæppe med hunde?

Skrevet af Sol Stoffregen

02/07/2014

Mest læste i dag

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser ejerne af flere effekter, som formentlig er stjålet ved indbrud i Sønderjylland.

Efter en opringning fra en kvik borger, der havde set lagt mærke til noget mystisk aktivitet ved Frøslev Plantage, lagde politiet sig natten til den 26. juni på lur og ventede. Her stødte ordensmagten på tre rumænske mænd, som havde flere fyldte sække med formodede stjålne ting.

LÆS OGSÅ: 20-årig kvinde voldtaget på Roskilde Festival

Mændene blev anholdt, og siden har politiet været i gang med at finde ejerne af tyvekosterne, som stammer fra Vejle, Lunderskov, Lerskov og Rise-Hjarup ved Rødekro, selve Rødekro, Frøslev og Padborg.

Men flere af tyvekosterne er ikke kommet hjem igen. Det drejer sig blandt andet om en saddel til westernridning mærket ”Diamond” på venstre side. Desuden om et karakteristisk tæppe dekoreret med to hunde. Se billeder nederst på siden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med   

"Hvis du kender til nogen, der rider westernridning – så bed dem tjekke, om tingene kunne være deres. Så kan vi også få dem afleveret til ejerne", lyder det fra politiet.

Du kan ringe til Udlændingekontrolafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

Se billeder her: