Efterlyst af Interpol: Nichlas forsvundet på tredje måned

Jørgen Pedersen har ikke set sin søn siden 26. september og har i månedsvis forsøgt at råbe politiet op. Nu viser efterforskning, at han kan være taget til udlandet, og han er derfor blevet efterlyst af det internationale politisamarbejde Interpol.

Nichlas List Jørgensen bor på et værested i Roskilde. Han lider af ludomani og sygdommen NLD, non-verbal learning disorder. NLD gør det blandt andet svært at aflæse mennesker kropssprog.

- Han fungerer dårligt socialt og kommer hurtigt i konflikt med andre mennesker. Han har ikke rigtigt noget netværk, siger faderen Jørgen Pedersen til Ekstra Bladet.

Læs også: Efterlyst: Har du set Frank?

Da han sidst så sin søn, lånte Nichlas List Jørgensen en sovepose, fordi han skulle til Odense, hvor han ville sove på banegården.

Normalt er han meget aktiv på sociale medier, men han har ikke været online siden 30. september, og han har ikke hævet sin bistandshjælp.

Nichlas List Jørgensen havde talt med bekendte om en tur til Polen og en pokerturnering i England. Det kan dog være fri fantasi.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Han havde en spillegæld på 50.000-60.000 kroner, vurderer Jørgen Pedersen. Aligevel bad han ikke som sædvanligt om at låne penge, da faderen sidst så ham.

Nichlas List Jørgensen er 179 centimeter høj og skeler på det ene øje. Se billede af ham herunder.

Ved du noget? Så kontakt politiet på telefon 114.

 

Dagens Gossip