Efterlyst for drabsforsøg i ni måneder: Nu er der nyt om den 31-årige mand

Skrevet af Nicolai Haugsted

2 uger siden

|

30/04/2024
Politiets teknikere til stede på gerningsstedet. Foto: Presse-fotos.dk
Politiets teknikere til stede på gerningsstedet. Foto: Presse-fotos.dk
Østjyllands Politi kommer med opdatering.

Dagens topnyheder

Efter næsten ni måneders intensiv eftersøgning kulminerede jagten på en 31-årig mand fra Odder i en dramatisk biljagt fredag aften.

Manden, som har været efterlyst for et forsøg på manddrab siden august sidste år, blev anholdt af Østjyllands Politi, da hans flugtbil kørte fast i en mark syd for byen.

Det skriver B.T.

Episoden begyndte, da en årvågen borger tipsede politiet om, at den efterlyste kørte rundt i området. Efter at have fået øje på den stjålne bil, indledte politiet en forfølgelse.

Selvom føreren af bilen kortvarigt formåede at distancere politiet, lykkedes det en patrulje at genopdage bilen og standse den dramatiske jagt.

Kørte i stjålet bil

Ud over anklager om forsøg på manddrab, er den 31-årige nu også sigtet for sprit- og narkokørsel samt kørsel i en bil med stjålne nummerplader. Bilen, der oprindeligt blev meldt stjålet fra en adresse på Djursland, har også resulteret i en sigtelse mod den mandlige passager for brugstyveri.

Den dramatiske anholdelse sker i kølvandet på et overfald, hvor en 33-årig mand blev stukket flere gange med kniv på Aabygade i Odder. Siden overfaldet har politiet anholdt i alt seks mænd, herunder den nu anholdte, som er mistænkt for at have en rolle i det voldsomme angreb.

Ved grundlovsforhøret lørdag i Retten i Aarhus blev den 31-årige varetægtsfængslet i fire uger, en afgørelse han har kæret til landsretten og i hvilken han benægter sig skyldig.