Eftersøgning i skov efter lille dreng fortsætter

Eftersøgningen af en halvanden år gammel dreng, der lørdag aften forsvandt i en skov i Nordjylland, har tidligt søndag morgen ikke givet noget resultat.

Barnet blev væk fra sin far og mor, da familien lørdag aften var ude at plukke bær i skoven ved Gærum i nærheden af Frederikshavn.

- Vi har syv hundepatruljer deroppe, og en helikopter assisterer i eftersøgningen, men drengen er endnu ikke fundet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Jan Stagsted ved 5-tiden søndag morgen.

Forældrene til drengen deltager også i eftersøgningen, der nu er på vej ind i sin ottende time.

Drengen blev meldt savnet klokken 22.16. Forældrene forsøgte først selv at finde ham, men efter cirka en halv time blev politiet alarmeret.

Søgeområdet er på cirka en kvadratkilometer, oplyste politiet tidligere i nat.

- Vejret er stille og roligt i området, så vi skal ikke bekymre os om, at drengen får problemer på grund af kulde. Vi har ikke sat yderligere mandskab ind i eftersøgningen. På det her tidspunkt er det hunde, der skal finde ham, sagde vagtchefen klokken 00.45.

Ifølge politiet er der ingen vandløb i nærheden af det sted, hvor drengen blev væk fra sin familie, men der er nogle grøfter i området.

Drengen er iført en hvid t-shirt og mørke smækbukser.

/ritzau/

 

Dagens Gossip