Egedal-spiller om pokaleventyr: Ikke til at beskrive

Pokalfodbold er stedet for de helt store overraskelser, og en af de største i lang tid fandt sted onsdag aften på Ølstykke Stadion, dag SC Egedal fra Danmarksserien slog superligaholdet FC Nordsjælland ud efter forlængelse og straffespark.

- Det er rigtig, rigtig stort for os spillere og så sandelig også for klubben. Det er noget af det største, vi har præsteret, og noget af det største man har prøvet som spiller. Det er slet ikke til at beskrive, siger Søren Rasmussen til bold.dk.

Han spillede selv lidt mere end en time af kampen, der endte 1-1, hvorefter forlængelsen endte målløs - og straffesparkskonkurrencen faldt ud til det undertippede hjemmeholds fordel.

- De første 45 minutter er vi spillet meget langt ned i egen hule, men i takt med at de bliver lidt mere utålmodige og frustrerede, så begynder vi også at få et par enkelte chancer.

- Og så står vi ekstremt godt på banen resten af kampen, og så har vores målmand en tre-fire afgørende redninger, fortæller Søren Rasmussen.

Anden runde af DBU Pokalen blev endestationen for flere superligamandskaber.

Tirsdag røg Hobro ud til AGF, og onsdag røg både FC Nordsjælland og OB ud. OB tabte til Brønshøj.

ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip