Eggert: Alle vil gerne slutte ordentligt af ved VM

Det endte ikke med medaljekampe ved håndbold-VM i Qatar, som det har gjort ved de seneste to VM-slutrunder, hvor Danmark er nået helt frem til finalerne.

På grund af nederlaget til Spanien i kvartfinalen skal Danmark lørdag spille en kamp om femtepladsen mod Kroatien, og Anders Eggert holder motivationen oppe.

- Vi vil give alt, alle vil gerne slutte ordentligt. Og så i en kamp mod Kroatien, det bliver en fed håndboldkamp. Alle glæder sig til kampen, forsikrer Eggert.

Med fredagens 36-33-sejr over Slovenien er Danmark sikker på adgang til OL-kvalifikationen, mens det muligvis også kan blive til hjemmebanefordel, hvis femtepladsen kommer i hus.

- Det lyder til, at der står en hjemmebane i OL-kvalen på spil. Vi har hele tiden snakket om, at det var det altafgørende at få adgang til OL-kvalen.

- Selvfølgelig ville vi gerne have vundet det hele. Nu tabte vi så desværre kvartfinalen og kom ud i et par placeringskampe.

- Sejren over Slovenien var vigtig, for så er vi med i OL-kvalen. Den næste ser pludselig ud til at kunne give en hjemmebane, hvilket vi ikke troede den ville gøre, forklarer Eggert.

Også Mads Christiansen forsøger at sætte sig selv op til Kroatien-kampen.

- Det bliver vigtigt. Vi lagde mange kræfter i at vinde over Slovenien og sikre målsætningen om adgang til OL-kvalifikationen. Og en femteplads kan måske give hjemmebane i OL-kvalen, men det er ikke til at sige endnu.

- Nu må vi se, men vi ved, at vi kun har én kamp tilbage, så der er ikke noget med at administrere med kræfterne i forhold til flere kampe. Nu kan vi lige så godt give det, der er tilbage.

- Vi har mange spillere, som er fyldt med energi og kan være klar til at spille mod Kroatien, siger BSV-backen.

Danmarks placeringskamp mod Kroatien spilles klokken 17.15.

/ritzau/

 

Dagens Gossip