Eggert om tysk fløjrival: En af verdens bedste

Anders Eggert bliver betragtet som en af de bedste venstrefløje i verden, og tirsdag aften møder han en anden i den kategori - i skikkelse af Uwe Gensheimer.

Det sker, når Danmark tørner sammen med Tyskland ved håndbold-VM i Qatar. Eggert har set på tætteste hold i Bundesligaen, hvad Gensheimer er i stand til.

- Gensheimer er en af verdens absolut bedste fløje. Måske den fløj i verden lige nu der kan allerflest ting, fordi han både kan dække op, spille fløj, back, og han kan dække fremme i et offensivt 5-1-forsvar. Han kan bruges til det hele.

- Og så kan han alt muligt, han er en fantastisk dygtig spiller. Han er en fed spiller at kigge på, siger Eggert.

På højrefløjen råder Tyskland desuden over Patrick Groetzki, som er klubkammerat med Gensheimer i Rhein-Neckar Löwen.

- Groetzki ovre på den anden side er mere en klassisk fløj, utrolig hurtig, scorer mange mål på kontra og forsøger sig fra rimelig spidse vinkler.

- Så der er ingen tvivl om, at deres to fløje er nogle af deres helt store profiler. Men det kan vi forhåbentlig lidt nemmere dæmme op for end for eksempel Weinhold, som kommer på tværs og kan lave rod i hele forsvaret.

- Vi kan jo bare tage fløjene væk, hvis det er fordi, det bliver et problem, lyder det fra Eggert.

Det vil dog skabe et hul i forsvaret, hvor tyskernes stærke højreback Steffen Weinhold vil få lov at få mere plads. Så rent taktisk er det måske ikke en god idé.

- Hvis vi stiller os så bredt og stækker fløjene, så er problemet, at det er svært at forlade det område foran backerne og især Weinhold, forklarer Eggert.

Tyskland fører gruppe D med fire point, mens Danmark har tre point efter to kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip