Ehlers scorer for tredje NHL-kamp i træk

28/10/2015

Nikolaj Ehlers er kun rookie i den nordamerikanske ishockeyliga NHL. Alligevel har danskeren fået masser af spilletid og succes i denne sæson.

Natten til onsdag dansk tid scorede Ehlers for tredje kamp i træk for Winnipeg Jets, som dog tabte 1-4 hjemme til Los Angeles Kings. 19-årige Ehlers er nu oppe på fire mål og tre assister i ni kampe.

Ehlers bragte ellers Winnipeg Jets foran 1-0 midt i anden periode, da han modtog pucken ude i siden af banen, trak ind foran mål og med et fladt skud passerede Jonathan Quick i Los Angeles-målet.

Udeholdet udlignede senere i anden periode ved Jake Muzzin, og der var spænding helt til fem minutter før slutfløjt. Men herfra stod der Los Angeles Kings på det hele.

2-1-scoringen af Los Angeles Kings-profilen Milan Lucic efter 15 minutter i tredje periode betød, at Winnipeg Jets skulle satse uden målmand, og så scorede udeholdet to gange mere i tomt net i kampens sidste minut.

Der var danskeropgør i en af de andre NHL-kampe, da Vancouver Canucks med Jannik Hansen tog imod Montreal Canadiens med Lars Eller.

Montreal Canadiens havde vundet samtlige klubbens første ni kampe og var blot en sejr fra at tangere NHL-rekorden for flest sejre i træk i starten af en sæson, men Lars Eller og co. tabte 1-5.

Lars Eller fik 14 minutter på isen, mens Jannik Hansen spillet samlet et minut mere. Ingen af danskerne lavede point i kampen.