Ehlers skyder Bødker i sænk med sit første NHL-hattrick

27/01/2016

Med sit første hattrick i NHL var ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers med til at sikre Winnipeg Jets en knusende sikker 5-2-sejr hjemme over Arizona Coyotes og Mikkel Bødker.

Allerede efter syv minutter åbnede Ehlers med sit tiende sæsonmål scoringen og bragte Winnipeg på 1-0. Dommerne skulle dog lige vurdere, at Arizonas målmand ikke blev generet i skudøjeblikket.

Syv minutter senere fordoblede en flyvende Ehlers føringen efter en glimrende tværpasning fra holdkammeraten Blake Wheeler.

I anden periode scorede Dustin Byfuglien til 3-0 med et vanvittigt langskud fra midterlinjen, inden Ehlers med sit tredje mål i kampen fornemt øgede til 4-0.

For anden gang i kampen agerede Wheeler assistmager for danskeren, som er kommet med i en ny kæde, som fungerede godt natten til onsdag dansk tid.

- Jeg kunne selvfølgelig ikke have gjort det uden de øvrige gutter, men det føles godt.

- Det er svært at finde kemien så hurtigt, og det sker ikke ofte, siger Ehlers til nhl.com, der kårede ham til kampens største stjerne.

Formstærke Ehlers er i sin første sæson i NHL nu oppe på 12 mål og 10 assist. Og han er inde i en stime på fire kampe i træk med point. Det er blevet til fire mål og to assist i de seneste fire kampe.

- Faktisk er den eneste udfordring at finde Ehlers og forsøge at finde ham i de områder, for han er dødbringende foran mål, siger Wheeler om sin nye angrebsmakker.

Ehlers scorede det første hattrick for Winnipeg, siden Mathieu Perreault gjorde det for over et år siden. Det var 13. januar sidste år.

Og Ehlers er den første rookie til at score hattrick for klubben, siden Kamil Piros i april 2003. Dengang hed klubben dog Atlanta Thrashers.

Bødker havde et enkelt skud på mål, men han kom ikke på tavlen for Arizona.