Eks-landsholdsspiller gør comeback i Herning Blue Fox

Den tidligere landsholdsspiller i ishockey Kasper Degn gør comeback på isen, og det sker for barndomsklubben Herning Blue Fox.

Mellem jul og nytår vender 32-årige Kasper Degn tilbage, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig rigtig meget, og det bliver fantastisk at trække en Herning-trøje over hovedet igen, siger Kasper Degn, som for første gang i 11 sæsoner skal hoppe i Blue Fox-uniformen igen.

Han stoppede egentlig karrieren i foråret efter en årrække hos Aalborg Pirates. Siden juni har Kasper Degn været bestyrelsesmedlem i Herning Blue Fox med fokus på det sportslige.

- Lysten til ishockey er der fortsat, og da Blue Fox og trænerteamet så dette som en løsning, blev jeg meget motiveret af muligheden. Og beslutningen var let, da der samtidig var stor opbakning fra hjemmefronten.

- Jeg ser frem til at være en del af holdet på isen i resten af sæsonen. At være tilskuer, som jeg har været indtil nu, har ikke været let, da jeg lever mig 100 procent ind i kampen uden at kunne bidrage aktivt, siger Kasper Degn, der er noteret for 148 landskampe.

Kasper Degn har vundet to danske mesterskaber med Herning. Det var i 2001 og 2003. Han er noteret for 561 kampe i den danske liga og har lavet 515 point.

Efter planen debuterer Kasper Degn 27. december i udekampen mod Rødovre Mighty Bulls.

/ritzau/

 

Dagens Gossip