Ekskæreste om Lopez' mås: Et sandt kunstværk

Skrevet af admin

03/10/2014
Når enden er god, er alting godt.Sådan har rapperen P. Diddy det tilsyneladende med sin ekskæreste, sangerinden Jennifer Lopez' numse.- Den er bare fantastisk. Det er jo et kunstværk. Det er noget, der vil gå over i historien, lød det begejstret fra rapperen, da han onsdag blev interviewet i tv-programmet Access Hollywood Live.Her fik Diddy Jennifer Lopez' nye musikvideo "Booty" at se. I videoen, der er en hyldest til veldrejede kvindekroppe, vrider den 45-årige sangerinde sig rundt med måsen i centrum, mens hun synger duet med den kvindelige rapper Iggy Azalea. Diddy og Lopez var sammen i tre år i sluthalvfemserne, og det gør rapperen til en heldig mand ifølge ham selv.- Åh, Gud, hvor har jeg været heldig at have den fantastiske kvinde i mit liv. Hun er en af de mest fantastiske personer, jeg nogensinde har mødt, lyder det fra P. Diddy.Jennifer Lopez har dog meget andet end sin bagdel at byde på.- Hendes talent, gå-på-mod og beslutsomhed - hun giver aldrig op. Hun er min ven og vil altid være det, siger Diddy.Jennifer Lopez fik senere vist interviewet med P. Diddy, og hun havde også kun rosende ord at kvittere med:- Lige så stolt som han er af mig og vores tid sammen, ligeså stolt er jeg af ham. Jeg har lært så meget af ham, sagde den hoftevrikkende sangerinde.Nummeret "Booty" er en af singlerne på Lopez' ottende album "A.K.A.". Se videoen, der affødte de rosende ord om Jennifer Lopez' bagdel, her: https://www.youtube.com/watch?v=nxtIRArhVD4Newspaq

Dagens topnyheder

Når enden er god, er alting godt.

Sådan har rapperen P. Diddy det tilsyneladende med sin ekskæreste, sangerinden Jennifer Lopez' numse.

- Den er bare fantastisk. Det er jo et kunstværk. Det er noget, der vil gå over i historien, lød det begejstret fra rapperen, da han onsdag blev interviewet i tv-programmet Access Hollywood Live.

Her fik Diddy Jennifer Lopez' nye musikvideo "Booty" at se. I videoen, der er en hyldest til veldrejede kvindekroppe, vrider den 45-årige sangerinde sig rundt med måsen i centrum, mens hun synger duet med den kvindelige rapper Iggy Azalea.

Diddy og Lopez var sammen i tre år i sluthalvfemserne, og det gør rapperen til en heldig mand ifølge ham selv.

- Åh, Gud, hvor har jeg været heldig at have den fantastiske kvinde i mit liv. Hun er en af de mest fantastiske personer, jeg nogensinde har mødt, lyder det fra P. Diddy.

Jennifer Lopez har dog meget andet end sin bagdel at byde på.

- Hendes talent, gå-på-mod og beslutsomhed - hun giver aldrig op. Hun er min ven og vil altid være det, siger Diddy.

Jennifer Lopez fik senere vist interviewet med P. Diddy, og hun havde også kun rosende ord at kvittere med:

- Lige så stolt som han er af mig og vores tid sammen, ligeså stolt er jeg af ham. Jeg har lært så meget af ham, sagde den hoftevrikkende sangerinde.

Nummeret "Booty" er en af singlerne på Lopez' ottende album "A.K.A.".

Se videoen, der affødte de rosende ord om Jennifer Lopez' bagdel, her: https://www.youtube.com/watch?v=nxtIRArhVD4

Newspaq