Ekspert advarer efter babys tragiske død: Begå ikke denne fatale fejl på badeværelset

En tragedie ramte en irsk børnefamilie, da moren efterlod sine to små børn på badeværelset. Nu advarer en retsmediciner mod den klassiske fejl, som kan betyde forskellen mellem liv og død for babyer.

Det skriver Belfasttelegraph.

33-årige Joanne Pedlow var ved at bade sin to-årige datter, Lily, og sin syv måneder gamle søn, Alex, i badekarret på badeværelset, da hun forlod børnene for at ordne noget i køkkenet. Samtidig ringede det på døren, og den travle mor faldt i snak med noget familie.

Et skrig fra badeværelset fik Joanne til at løbe derud. Men det var for sent. Alex var faldet ud af sit badesæde og lå med hovedet nedad i vandet. Da ambulancen kom frem, havde den lille dreng ingen puls.

Få dage efter døde Alex på hospitalet. Den dybt ulykkelige mor troede ikke, at der kunne ske noget, fordi der kun var vand til sønnens navle.

Den grimme ulykke, som har sendt Joanne Pedlow i retten, får den irske retsmediciner Suzanne Anderson til at advare kraftig om faren ved at efterlade badende børn uden opsyn - selv for en kort stund, og selvom der er meget lidt vand i badekarret.

Det er Suzanne Andersons håbe, at andre børnefamilier kan lære af denne tragiske sag, som kunne være undgået.

Retssagen mod den ulykkelig mor er endnu ikke afsluttet.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip