Ekspert: FCM og AaB må bekymre sig over transfervindue

Hverken Superligaens førerhold FC Midtjylland eller forfølgerne fra AaB vil påtage sig favoritrollen til at vinde det danske mesterskab.

Pilen peger på FC København, mener man både i FCM og AaB, som erkender, at københavnerne har bedre økonomiske muligheder i det kommende transfervindue i januar.

Fodboldkommentator hos Viasat, Jesper Thygesen, kan godt forstå, at både AaB og FCM fralægger sig favoritrollen til at vinde DM-guldet.

- Min guldfavorit er FCK. Men i og med at de har sat sig selv lidt tilbage fra sæsonstart, så er der andre mus, der danser på bordet i øjeblikket.

- FCM er den klare udfordrer nummer et lige nu. Men både FCM og AaB må bekymre sig over transfervinduet i januar, fordi begge klubber skal have nogle penge på kontoen for at kunne udfordre FCK.

- Det vil være meget usandsynligt, at FCM og AaB opruster, og det er meget sandsynligt, at FCK opruster. Og med den nuværende form er FCK min klare favorit, vurderer Thygesen.

FCM møder søndag eftermiddag AGF på hjemmebane og er inden kampen tre point foran FCK, som lørdag vandt 1-0 hjemme over FC Vestsjælland. FCK har 30 point efter 18 kampe.

AaB har 29 point efter 17 kampe, og det er fire point færre end FCM på førstepladsen. AaB skal mandag aften møde oprykkerne Viborg på hjemmebane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip