El Clasico venter: Barca-profiler spares måske tirsdag

Træner Luis Enrique står lige nu overfor sin hidtil mest udfordrende uge som træner for FC Barcelona.

Tirsdag møder FC Barcelona nemlig den hollandske danskerklub Ajax i Champions League hjemme på Camp Nou, og på lørdag gælder det klassikeren i spansk fodbold, opgøret mod Real Madrid.

Enriques hold skal død og pine vinde over Ajax for at komme tilbage på sporet efter nederlaget til Paris Saint-Germain i sidste runde af Champions League.

Alligevel vil træneren formentlig bruge hele bænkens bredde tirsdag for at sikre, at flest mulige spillere er klar til lørdagens spanske brag. Det ville han dog ikke tale om efter ligakampen i lørdags, hvor Eibar blev besejret med 3-0.

- Lige nu er min største bekymring, at spillerne kan nå at komme sig, så de kommer ind til tirsdagens kamp i bedst mulige form, sagde Luis Enrique ved den lejlighed.

Sergio Busquets og Ivan Rakitic spillede ikke mod Eibar i lørdags og kommer formentlig med igen. Omvendt var Xavi Hernandez så overbevisende, at han sagtens kan få en tørn mere.

Endelig skal Luis Enrique beslutte sig for, om han vil sætte Claudio Bravo på mål igen.

Chileneren har stået fast i ligakampene, hvor der ikke er scoret på ham i otte forsøg. Omvendt lavede Marc-Andre ter Stegen fejl i sin seneste kamp i målet.

Nicolai Boilesen kommer i øvrigt ikke med til Barcelona. Danskeren pådrog sig hjernerystelse i landskampen forleden mod Portugal.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip