Elev afleverede bog 33 år for sent

Sol Stoffregen

|

26/08/2013

Dagens topnyheder

Bedre sent end aldrig. Det synes at være tanken bag en pakke, som den katolske skole, Academy of the Sacred Heart i Michigan, modtog efter sommerferien. Afsenderen, Cynthia Gonazales, ville gerne aflevere en bog - 33 år efter hun forlod skolen. Det skriver huffingtonpost.com

I pakken fra den gamle elev lå en bog og et brev med en undskyldning. Bogen var en ældre udgave af "T.S. Eliot" af forfatteren Leonard Unger. Og brevet lød:

- Jeg gik ud af ASH (Academy of the Sacred Heart) i 1980. I dag bor jeg i Dubai. I en radikal oprydning af mine ejendele faldt jeg over denne bog. Jeg håber, I vil modtage min oprigtige undskyldning for at aflevere bogen 33 år for sent! Ønsker alt det bedste for jer og jeres dejlige skole ASH. Cynthia Gonzales, Klasse fra 1980.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Om Cynthia Gonzales skal betale rykkergebyr for 33 år, melder historien ikke noget om. Men hun har i hvert fald måttet til til lommerne for at betale portoen for bogens lange rejse. 

Det er ikke første gang, man hører om biblioteksbøger, der er utrolig længe om at komme tilbage på hylden. Tidligere på måneden fandt en bog vej tilbage til et bibliotek i Kentucky efter mere end 100 års fravær.