Elever har overtaget styringen af Askov Efterskole

Eleverne overtog i dag klokken 12 Askov Efterskole ved Vejen.

Dagen startede med et spændende foredrag af Rasmus Schiellerup om at tage ansvar for sit eget liv, lære at træffe de rigtige valg og udnytte sit eget potentiale. Da foredraget sluttede var alle lærere forsvundet og eleverne blev præsenteret for et slideshow, der bekendtgjorde at de nu havde kontrollen over skolen. Eleverne fik samtidig en pose penge og skal nu selv sørge for i fællesskab at få en hverdag til at fungere – naturligvis under overholdelse af skolens grundregler.

Det er første gang Askov Efterskole kører projektet, som handler om demokrati, ansvar og fællesskab. Eleverne ved ikke hvornår projektet slutter og lærerne, som er på skolen snakker ikke med eleverne om projektet – men gerne om alt muligt andet.

Netop nu har en gruppe elever taget ansvar for at få måltiderne til at fungere og indkalde til fællesmøde, men hvordan projektet udvikler sig de næste par dage er der ingen der ved.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip