Elgiganten-direktør er fåmælt om planerne med Fona

11/04/2016 15:41

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Med købet af 10 Fona-butikker med beliggenhed på centrale placeringer og i indkøbscentre har Elgiganten udsigt til at udvide sit butiksnetværk med en række nye placeringer.

Og selv om elektronikkædens moderselskab, Elkjøp Nordic, også har købt rettighederne til Fona-navnet, skal de nye butikker have nyt navn.

- De kommer til at hedde Elgiganten. Når det er os, der overtager butikkerne, så bliver det også under vores navn, siger Peder Stedal, der er administrerende direktør for Elgiganten i Danmark.

Han vil dog ikke afsløre, om de nye butikkers sortiment kommer til at ligne det, som Fona fører i øjeblikket, eller om der også her er ændringer på vej.

- Det kan vi ikke kommentere lige nu. Det er lidt for tidligt, blandt andet også fordi vi afventer godkendelsen fra konkurrencemyndighederne.

- Der er mange forskelle i vores sortiment og Fonas, men der er også ligheder.

- Jeg er bare glad for den her aftale, som gør det muligt for danskerne at handle hos os inde i byerne, siger direktøren.

Han har endnu ikke nogen tidsplan for, hvornår de nye Elgiganten-butikker kan slå dørene op for kunderne.

- Lige så snart, at godkendelserne er på plads, skal vi have en rebranding-proces i gang. Og vi er meget ivrige, men vi er nødt til at afvente myndighederne, siger han.

Med de nye butikker følger også Fona-personalet, som Peder Stedal glæder sig til at byde velkommen.

- Vi ved, at det er dygtige medarbejdere, så vi glæder os til at udvide familien, siger han.

/ritzau/