Eller og Hansen åbner NHL med succes

09/10/2014

Den nye sæson i verdens bedste ishockeyliga, den nordamerikanske NHL, blev skudt i gang natten til torsdag.

To danskere var på isen, og det blev til sejre for både Lars Eller og Jannik Hansen.

Sammen med Montreal Canadiens vandt Lars Eller arvefjendeopgøret mod Toronto Maple Leafs med 4-3.

Lars Eller var i aktion i et lille kvarter og kunne se holdkammeraten Tomas Plekanec afgøre kampen med sit andet mål 43 sekunder før tid. Kort forinden havde værterne fra Toronto udlignet til 3-3.

Jannik Hansen fik små 10 minutter på isen for Vancouver Canucks, der på udebane vandt 4-2 over Calgary Flames.

Ligesom Eller fik Jannik Hansen ikke sat et afgørende aftryk på kampen. Vancouver-holdet førte 3-2 ved starten på tredje periode, hvor svenske Henrik Sedin cementerede sejren.

Natten til fredag tager Anaheim Ducks med målmand Frederik Andersen hul på sæsonen mod Pittsburgh Penguins, mens Mikkel Bødker og Arizona Coyotes står overfor Winnipeg Jets.

NHL-ligaens femte og sidste dansker, Frans Nielsen, møder natten til lørdag Carolina Hurricanes sammen med New York Islanders.