Eller scorer for tredje kamp i træk i NHL

Den danske ishockeyspiller Lars Eller har ramt en god stime.

Natten til fredag bragte han Montreal Canadiens foran 2-1 mod Boston hjemme i Bell Center i Montreal. Hjemmeholdet endte med at vinde kampen med 5-1.

Ellers scoring faldt 13 minutter inde i anden periode, og Montreal-spillerne så sig ikke tilbage efter den. Boston var kommet foran i kraft af en scoring i overtal i slutningen af første periode, men fik ikke lov at score mere.

Det var tredje kamp i træk, at Lars Eller scorede for sit hold. Dermed har han svaret stærkt igen på, at hans træner Michel Therrien bænkede ham i en kamp tidligere på måneden.

Lars Eller blev også noteret for en assist på Montreals sidste scoring, og har nu lavet fem scoringer og tre målgivende afleveringer i sæsonen.

Mikkel Bødker og Arizona Coyotes måtte natten til fredag forlade Calgary med et nederlag på 3-5. Danskeren stod for en enkelt assist i kampen.

Arizona fortsætter turnéen i Canada allerede fredag, hvor Mikkel Bødker skal møde sin tidligere holdkammerat fra Rødovre, Jannik Hansen, i den tidligere OL-by Vancouver.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip