Ellers Montreal pudser formen af med sejr

06/04/2015

Den danske ishockeyspiller Lars Eller og hans Montreal Canadiens må have forladt isen i Miami-forstaden Sunrise med en underlig følelse natten til mandag.

Holdet fra Montreal vandt 4-1 over Miami, så formen er i top, inden de tager hul på slutspillet om et par uger. Men topscorer Max Pacioretty måtte forlade kampen med en skade kort inde i første periode.

Max Pacioretty røg ind i banden med hovedet først efter en hård tackling. Han har lavet 37 mål og i alt 67 point i sæsonens første 79 kampe, så han kan blive svær at undvære for canadierne.

Gæsterne fra Montreal kom foran 1-0 i første periode. Florida udlignede, men tre scoringer fra Montreal på kort tid i anden periode afgjorde kampen.

Lars Eller er inde i en produktiv periode for sit hold, men denne gang måtte danskeren forlade isen uden point.

Montreal Canadiens kæmper med blandt andre en anden danskerklub, Anaheim, og Frederik Andersen om "Presidents Trophy" - sejren i grundspillet. To hold mere kan også nå sejren - det er New York Rangers og Lars Ellers tidligere klub St. Louis.

Montreal mangler at møde Detroit hjemme på torsdag og Toronto på udebane på grundspillets sidste dag på lørdag.