Ellers Montreal pudser formen af med sejr

Den danske ishockeyspiller Lars Eller og hans Montreal Canadiens må have forladt isen i Miami-forstaden Sunrise med en underlig følelse natten til mandag.

Holdet fra Montreal vandt 4-1 over Miami, så formen er i top, inden de tager hul på slutspillet om et par uger. Men topscorer Max Pacioretty måtte forlade kampen med en skade kort inde i første periode.

Max Pacioretty røg ind i banden med hovedet først efter en hård tackling. Han har lavet 37 mål og i alt 67 point i sæsonens første 79 kampe, så han kan blive svær at undvære for canadierne.

Gæsterne fra Montreal kom foran 1-0 i første periode. Florida udlignede, men tre scoringer fra Montreal på kort tid i anden periode afgjorde kampen.

Lars Eller er inde i en produktiv periode for sit hold, men denne gang måtte danskeren forlade isen uden point.

Montreal Canadiens kæmper med blandt andre en anden danskerklub, Anaheim, og Frederik Andersen om "Presidents Trophy" - sejren i grundspillet. To hold mere kan også nå sejren - det er New York Rangers og Lars Ellers tidligere klub St. Louis.

Montreal mangler at møde Detroit hjemme på torsdag og Toronto på udebane på grundspillets sidste dag på lørdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip