Elmander om Brøndby-titel: Chancerne vokser med Agger

Brøndby er godt i gang med at samle flere af profilerne fra guldholdet i 2005 med indkøbene af Thomas Kahlenberg, Johan Elmander og Daniel Agger.

Svenske Elmander, der scorede det første mål i søndagens 3-0-sejr ude over FC Nordsjælland, vurderer, at Brøndby med weekendens køb af Daniel Agger har øget chancerne for endnu en titel.

- Det bliver svært at vinde guld. I første omgang forsøger vi at slutte bedre end i sidste sæson, men chancerne for at kæmpe med om titlen er helt sikkert bedre med Daniel på holdet, siger Johan Elmander.

- Det gamle hold er historie, og nu er vi i gang med noget nyt. Der er nye spillere i ligaen, så det bliver noget andet.

Angriberen kalder det en drøm, at Daniel Agger er vendt tilbage.

- Mange hold i Europa ville sikkert gerne have ham til deres midterforsvar.

- At han skifter til Brøndby, beviser, at han har et stort klubhjerte. Han tænker ikke kun på pengene, men skifter med hjertet. Han er et fantastisk menneske.

- Han var også otte år i Liverpool, så han er en spiller, der har klubfølelse. Når man har spillet rundt omkring i Europa, taler man med mange, som ikke har det, siger Johan Elmander, som slår fast, at han også har masser af klubfølelse.

- Jeg er jo kommet tilbage til Brøndby, fastslår svenskeren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip