Elmander om Brøndby-titel: Chancerne vokser med Agger

Brøndby er godt i gang med at samle flere af profilerne fra guldholdet i 2005 med indkøbene af Thomas Kahlenberg, Johan Elmander og Daniel Agger.

Svenske Elmander, der scorede det første mål i søndagens 3-0-sejr ude over FC Nordsjælland, vurderer, at Brøndby med weekendens køb af Daniel Agger har øget chancerne for endnu en titel.

- Det bliver svært at vinde guld. I første omgang forsøger vi at slutte bedre end i sidste sæson, men chancerne for at kæmpe med om titlen er helt sikkert bedre med Daniel på holdet, siger Johan Elmander.

- Det gamle hold er historie, og nu er vi i gang med noget nyt. Der er nye spillere i ligaen, så det bliver noget andet.

Angriberen kalder det en drøm, at Daniel Agger er vendt tilbage.

- Mange hold i Europa ville sikkert gerne have ham til deres midterforsvar.

- At han skifter til Brøndby, beviser, at han har et stort klubhjerte. Han tænker ikke kun på pengene, men skifter med hjertet. Han er et fantastisk menneske.

- Han var også otte år i Liverpool, så han er en spiller, der har klubfølelse. Når man har spillet rundt omkring i Europa, taler man med mange, som ikke har det, siger Johan Elmander, som slår fast, at han også har masser af klubfølelse.

- Jeg er jo kommet tilbage til Brøndby, fastslår svenskeren.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip