Elmander takker Brøndby og klubbens fans

Den tilbagevendte Johan Elmander spillede sin anden kamp efter comebacket til Brøndby med 25 minutter som indskifter i 2-0-sejren over Sønderjyske søndag.

Den rutinerede svensker missede således de første kampe af sæsonen på grund af et dødsfald i sin nærmeste familie, men nu er han klar til fokusere på fodbolden.

- Fansenes modtagelse har været fantastisk. Det har været dejligt at mærke deres kærlighed. Jeg takker dem for at give mig en stor oplevelse.

- Og jeg takker klubben for dens fine behandling af mig, siger Elmander, der også glæder over dagens sejr.

- Det var meget dejligt efter skuffelsen i sidste uge. Det var godt med tre point, men vi spillede ikke vores bedste kamp i dag. Vi spillede faktisk bedre mod OB i sidste uge, men sådan er fodbold engang imellem.

Den efterhånden 33-årige Elmander erkender, at han har noget af indhente i forhold til at være i optimal kampform.

- Det er svært at sige, hvornår det bliver. Men nu har vi 14 dage uden kamp, og de kommer til at være gode for mig, siger Elmander, der sigter mod medaljer med Brøndby i denne sæson:

- Vi skal være med oppe i toppen. Vi skal opnå end bedre position end i sidste sæson. Forhåbentligt er denne sejr startskuddet til, at vi kan begynde at kigge opad. Vi har tabt lidt unødvendige point hidtil i sæsonen.

- Holdet er yngre, end da jeg var her sidst. Men de unge er meget motiverede og arbejder hårdt til træning. For ti år siden var der flere ældre spillere som Per Nielsen og store talenter som for eksempel Daniel Agger.

- Men jeg synes også, der er mange gode spillere på det nuværende hold, siger Elmander.

/ritzau/

 

Dagens Gossip