Elsebeth hylder tankpasser på Facebook: Han reddede vores dag

Det er de små ting i livet, der tæller. Det kender Elsebeth A. Riismøller alt til efter en uventet oplevelse i går på en tankstation, som hun har valgt at dele med omverdenen på Facebook.

"Min far var sat godt til rette i kørestolen - iført kasket og tæppe - klar til vores store is-date… Vi rullede afsted i sol og blæst - gennem rundkørsler og over veje med lastbiler - for endelig at nå frem til "vores sted"… Tankstationen", forklarer Elsebeth om en oplevelse hun havde i går sammen med sin demente far, Claus, og tilføjer:

Læs også: Fantastisk reaktion: Se hvad buschauffør gør, da han ser grædende pige

"Det eneste sted vi sådan LIGE har mulighed for at nyde en stor vaffelis. Jeg gravede efter en god en i fryseren, gik hen til kassen og åbnede pungen... Åhhh nej! Mit dankort lå der hjemme - og jeg havde ikke en krone på mig…"

Den opdagelse gjorde Elsebeth rigtig trist, for det, at få en is på tankstationen, er efterhånden en af de eneste glæder, hendes far har tilbage pga. sin demens. En is på tankstationen kan få faren til at udbryde "dejligt", selvom han har mistet sit sprog.

Læs også: Den nøgne sandhed: 2100 selfies viser Rebeccas liv på godt og ondt i 6,5 år

"Jeg kiggede op på den høje, smilende mand ved kassen.. "Kan jeg låne en is?", spurgte jeg... Jeg ved godt, at det ikke altid er særlig velset,- at "låne" af kassen.."

Og ekspientens svar fik Elsebeth til at måbe.

Læs også: Mor krammer sin teenagedatters morder i retten og siger det utænkelige

"Hmmm - hvornår kan du være her med penge?", spurgte han og så hen på min far... Jeg vidste, at der ville komme til at gå noget tid. Ved du hvad, det er ikke noget problem! Jeg skriver en besked til min kollega", fortsatte han.. "Men skal du ikke også selv have en is med?", fortæller en meget taknemmelig Elsebeth, som har skrevet en besked på Facebook til den venlige tankpasser.

Elsebeth er rørt over mandens venlighed og hjælpsomhed, og som hun skriver på Facebook, elsker hun at møde sådan et menneske. Det har fået hende til at skrive en personlig besked til ekspedienten, som hun ikke kender navnet på.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Knap 800 personer har allerede delt hendes skønne besked, og det vælter ind med positive kommentarer. Elsebeth er langt fra den enste, der kan se det smukke i ekspedientens handling.

Læs Elsebeths takkebrev til tankpasseren her:
    

 

Dagens Gossip