Elton John raser ud over for fans

Et nedrevet monument til ære for Apples grundlægger, Steve Jobs, har fået den homoseksuelle sanger Elton John til at rase over russernes homofobi.

Monumentet blev revet ned, fordi gigantvirksomhedens nuværende direktør, Tim Cook, for nylig fortalte, at han er homoseksuel. Det tog Elton John sig tid til at kommentere i skarpe vendinger under en koncert i den russiske by St. Petersborg søndag. Det fremgår af hans Facebookside.

- Kan det virkelig være sandt, at Steves minde er blevet omskrevet, fordi hans efterfølger er homoseksuel? Betyder det så også, at iPads er bøssepropaganda? Er Tchaikovskys smukke musik så også seksuelt perverterende, rasede sangeren sarkastisk fra scenen og fortsatte:

- Hvis jeg ikke var ærlig omkring, hvem jeg er, kunne jeg ikke skrive min musik. Det er ikke homoseksuel propaganda - det er sådan, jeg udtrykker livet. Hvis vi straffer folk for det, mister verden sin medmenneskelighed, lød det fra Elton John.

Selvom han den homoseksuelle 67-årige verdensstjerne ofte har optrådt i Rusland, revser han stadig landets politiske homofobiske linje.

- Anti-homo-lovgivningen er umenneskelig og isolerende. De russere, jeg har mødt, fortjener at blive hørt og blive behandlet med samme varme og respekt, som jeg faktisk modtager, skrev sangeren tidligere i år i et åbent brev til præsident Putin på sin hjemmeside.

Elton John har tidligere været gift med en kvinde, men er nu erklæret homoseksuel. Han er nu gift med produceren David Furnish, som han har to børn med.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip