EM-profiler sørger for kneben Skjern-sejr

18/02/2014

EM-formen hos Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard er fortsat intakt. Tirsdag aften scorede de to landsholdsspillere over halvdelen af Skjerns mål i 27-26-sejren ude over Team Tvis Holstebro.

Skjerns bomstærke Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard scorede syv mål hver i kampen, og det var nok til at snuppe en kneben gevinst foran de lidt over 3000 tilskuere.

I januar var de to bærende Skjern-spillere med til at sikre Danmark sølv ved VM på hjemmebane. Det endte dog med et klart nederlag til Frankrig i EM-finalen.

Team Tvis var godt med i hele kampen. Ved pausen var Skjern foran med 14-13, så de sidste 30 minutter endte helt lige.

Hjemmeholdets Magnus Bramming blev kampens topscorer med ni kasser, mens Team Tvis-profilen Patrick Wiesmach nettede seks gange.

Med sejren konsoliderede Skjern førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen og har nu 40 point efter 24 kampe i grundspillet. KIF Kolding København har på andenpladsen 37 point efter 23 kampe.

Team Tvis er placeret på fjerdepladsen med 35 point efter 24 kampe.