EM: Wilbek ser bort fra Kasper Nielsen i første omgang

Meget tyder på, at forsvarsspecialisten Kasper Nielsen må se EM på dansk grund hjemme fra sin sofa.

Landstræner Ulrik Wilbek har mandag udtaget 18 spillere til EM-træningslejr forud for EM i Danmark, og her er der ikke blevet plads til Kasper Nielsen, som til daglig slås i BSV's forsvar.

Til gengæld er der blevet plads til Klaus Thomsen fra Team Tvis Holstebro, og så satser Wilbek på, at Rasmus Lauge fra THW Kiel, der lige nu er skadet, bliver EM-klar.

DHF understreger dog, at det ikke er en endelig trup, Wilbek har udtaget, og at 10 spillere ud over de 18, der er udtaget til træningslejr, fortsat er i spil til EM.

De danske håndboldherrer samles 27. december og er samlet frem til 30. december. Igen 1. januar mødes de og drager til Frankrig og spiller optaktsturnering i starten af januar - forud for EM, hvor Danmarks spiller første kamp 12. januar i Herning.

De 18 spillere i den indsnævrede trup er:

Målmænd: Niklas Landin, Rhein Neckar Löwen, Jannick Green, Bjerringbro-Silkeborg

Fløjspillere: Lasse Svan Hansen, Flensburg Handewitt, Hans Lindberg, HSV Hamburg, Anders Eggert, Flensburg Handewitt, Casper Ulrich Mortensen, Bjerringbro Silkeborg

Stregspillere: Michael V. Knudsen, Flensburg Handewitt, René Toft Hansen, THW Kiel, Jesper Nøddesbo, FC Barcelona

Bagspillere/forsvarsspillere: Mads Christiansen, Bjerringbro-Silkeborg, Kasper Søndergaard, Skjern, Rasmus Lauge, THW Kiel, Thomas Mogensen, Flensburg Handewitt, Mikkel Hansen, Paris Handball, Mads Mensah Larsen, Aalborg Håndbold, Bo Spellerberg, KIF Kolding København, Henrik Møllgaard, Skjern, Klaus Thomsen, Team Tvis Holstebro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip