Emil Berggreen er tvivlsom til Montenegro-kamp

En forstrækning i læggen gør Emil Berggreen tvivlsom, når Danmark mandag møder Montenegro i en venskabskamp.

Det er for tidligt at sige noget helt sikkert om den unge angribers muligheder for at blive klar, men han har været ude af stand til at træne de seneste dage.

- Jeg tager en dag af gangen, og jeg håber bare på at kunne træne med søndag, siger Emil Berggreen.

Han er én af flere U21-spillere, som i disse dage er samlet i Helsingør, og som både er udtaget til A-landsholdets kamp mod Montenegro samt til U21-holdets EM-slutrunde senere i juni.

Lykkes det at blive klar, kan Emil Berggreen få sin debut for A-landsholdet, men problemerne med lægbenet har sat ham tilbage i forberedelserne til landsholdsopgaverne.

- Jeg fik et stræk i lægbenet i torsdags. Jeg havde forventet at kunne træne med fredag, men det var for ømt, så jeg udgik af træningen.

- Også i dag (lørdag, red.) stod jeg over træningen, men jeg regner med at deltage igen søndag, siger Emil Berggreen.

Det er første gang, den 22-årige angriber er samlet med A-landsholdet, hvilket har gjort indtryk på ham.

- Det er rigtig fedt at være en del af landsholdslejren. Det er en stor oplevelse for mig, og der er en god og afslappet stemning.

- Jeg kan mærke, at jeg bliver bedre af at træne med de bedste, og det er super fedt at træne med de landsholdsspillere, som man har fulgt i mange år, siger han.

Emil Berggreen spiller til daglig i tyske Eintracht Braunschweig i den næstbedste tyske række. Han har i foråret scoret 5 mål i 13 kampe siden skiftet fra Hobro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip