Emil Lyng efter 0-0 mod Randers: Kedeligste kamp i år

Esbjerg spillede mandag aften 0-0 mod Randers FC i Blue Water Arena i et opgør, hvor begge hold havde fokus på det defensive.

Kantspiller i Esbjerg Emil Lyng erkendte efter kampen, at det havde været en tam forestilling.

- Jeg tror, at de 5.500 tilskuere, der var på stadion i aften, mente, det var den kedeligste superligakamp på stadion i år, siger han efter kampen i Alka Superligaen

Han påpegede dog vigtigheden af, at det lykkedes Esbjerg at holde nullet gennem en god defensiv indsats hele vejen rundt, selvom han var ærgerlig over, det ikke blev til en sejr.

- Vi holdt nullet, hvilket var det vigtigste. Omvendt var det lidt ærgerligt, vi ikke også formåede at score, for vi skabte tre-fire gode chancer. Skulle der have været en vinder, burde det have været os, siger 25-årige Emil Lyng.

Han mener dog, at det ene point er brugbart i forhold til den nedrykningskamp, Esbjerg langsomt er blevet en del af.

- Det ene point i dag var et fint skridt på vejen mod at komme væk fra nedrykningsstregen. Nu går vi efter tre point på fredag hjemme mod OB, siger han.

Cheftræner Niels Frederiksen var glad for sit holds defensive arbejdsindsats, og at det lykkedes at holde Randers fra scoringsmuligheder.

- Første halvleg var en tam forestilling. På baggrund af anden halvleg burde vi have vundet, og vi holdt Randers fuldstændigt fra åbne chancer, hvilket var tilfredsstillende. Men når man ikke kan score, må man være tilfreds med det ene point, siger han.

Desuden påpegede Niels Frederiksen, at banens beskaffenhed gjorde det vanskeligt for Esbjerg-mandskabet at folde sig ud.

- Vi spillede på en bane, der var tæt på kropumulig, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg har 28 point for 25 kampe og er placeret som nummer 10. Næste opgave er en hjemmekamp mod OB.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip