Emil Thorup bliver brugt til at score på Tinder

Tv-vært, arkitekt og designer Emil Thorup er en altmuligmand med flere gryder i kog end de fleste. Og nu har den 32-årige kendis opdaget, at han også huserer på andre brugeres billeder på dating-appen Tinder.

- Jeg er med på, at mine søskende namedropper mig for at score, men en random dude på Tinder? skriver den 32-årige kendis undrende på et billede på sin Instagram.

På profilbilledet på Tinder bliver Emil Thorup løftet af en dreng, som tilsyneladende er 20-årige Kristian, som ejer Tinder-profilen.

- Jeg er ikke sur, bare nysgerrig på, om det giver noget! tilføjer Emil Thorup, der tidligere har været vært på DR-programmet Sexministeriet.

Emil Thorup undlader dog ikke at komme med en hentydning til sin lillebror Anton Nyløkke ved at tagge ham i sit opslag. Emil Thorups bror har det åbenbart også med at gøre brug af sin kendte bror, når der skal scores i byen.

Om Emil Thorup selv er på Tinder, melder historien ikke noget om. Den 32-årige tv-kendis afslørede i august, at han er kærester med Klara Nygaard, som blev student i sommer. De to havde på daværende tidspunkt allerede været kærester i et par måneder.

Se billedet her: https://instagram.com/p/9ndX5FQp10/?taken-by=emilthorup

Og parret her: https://instagram.com/p/6nphOjQp9i/?taken-by=emilthorup

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip