Emilie Esther efter de hårde ord: Jeg blev bange

Skrevet af admin

14/03/2015

Mest læste i dag

Hun har væltet sig i ros siden første X Factor-audition, og dommerne lægger ikke skjul på, at hun er et af de største talenter, de nogensinde har set i underholdningsshowet.

Alligevel måtte 15-årige Emilie Esther lægge ører til hårde ord fra dommer Thomas Blachman, da han fredag aften kritiserede hendes sangvalg. Den unge sangerinde sang Lady Gagas berømte "Poker Face" akkompagneret af DR's Big Band, og det faldt ikke i god jord hos Thomas Blachman, som kaldte sangvalget for vulgært.

Og kritikken går heller ikke ubemærket hen hos den unge jyde.

- Det påvirker mig lidt. Jeg blev bange for, at seerne ville stemme efter, hvad han sagde, og det ville jeg også godt kunne forstå, hvis de gjorde, sagde Emilie Ester efter showet og fortsatte:

- Men jeg elsker den sang, og jeg har længe drømt om at synge den. Så kritikken gør mig ikke noget, folk har meninger, sådan er det, siger sangerinden og fortæller, at hun og hendes mentor Remee sammen valgte sangen. 

Emilie Esther er den eneste solist tilbage i gruppen af Remees unge solister. I fredagens udgave røg 15-årige Baraa hjem, og i sidste uge måtte 16-årige Tannaz forlade X Factor.

Emilie Esther er nu videre til semifinalen i næste uge. Det er grupperne Ivarsson, Bang og Neumann og Citybois også, ligesom Lina Rafns solist over 23 år, Jógvan, også klarede sig igennem endnu en uge.

Newspaq