Emilie har 18 års fødselsdag i dag: Vi savner dig, kom hjem

I dag fylder Emilie Meng, der har været efterlyst siden den 10. juli, hvor hun forsvandt efter en bytur med nogle veninder, 18 år.

Emilies fætter, Robin Witzner, har tidligere skrevet et åbent brev til kusinen i håb om, at hun læser med et sted:

- Kære Emilie
Jeg savner dig rigtig meget. Vi savner dig rigtig meget. Du bliver 18 år her d. 31 juli (det er altid nemt at huske datoen, fordi din moster har fødselsdag samme dag). Du bliver nødt til at komme hjem og fejre det med os andre. Jeg kommer nok ikke til at vinde Masterchef på det, men jeg lover, at så bager jeg en kage!, lyder det blandt andet i brevet.

Der er dog umiddelbart få tegn på, at hun kommer hjem, og kriminalpolitiet arbejder på at finde pigen via nogle af de mange spor, borgere har ringet ind med.

Der er udlovet en dusør på 100.00 kroner til den eller dem, der kan lede efterforskningen på rette vej og og give politiet oplysninger, der kan ende med en opklaring af sagen. Ved du noget eller har du været i nærheden af Korsøt station den 10. Juli tidligt om morgenen, så bedes du ringe til politiet på telefon 114.

Vi gør opmærksom på, at overvågningsbillederne, der er frigivet af Emilie på en station, ikke er fra Korsør station, men derimod fra Slagelse.

Følg sagen om Emilie Meng via tagget her.

Læs også: Sofie får 200 tip om forsvundne Emilie hver dag: Nogle skriver de mest skrækkelige ting

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip