Emre Mor er chokeret over rødt kort

Emre Mor har været den store oplevelse for FC Nordsjælland i foråret, men i søndagens 2-2-kamp mod Randers FC kom han i fokus af de forkerte grunde.

I anden halvleg modtog Mor først et gult kort for at brokke sig, og siden blev han smidt ud, da han modtog sit andet gule kort for film.

- Det var hårdt dømt. Jeg driblede forbi en mand, men burde have haft frispark allerede der. Jeg holdt mig oppe, og blev i anden omgang ramt på venstre ben, siger Mor.

- Så jeg synes, det er meget hårdt dømt. Det giver jo ingen mening at filme på egen banehalvdel. Jeg var i chok, da jeg vendte mig om og så, at han gav mig det røde kort, for der var klart frispark til mig.

I den første situation fik Emre Mor gult kort af dommer Jakob Kehlet for at brokke sig i en situation, hvor han heller ikke fik frispark.

- Det var selvfølgelig dumt, men når man bliver ved med at blive sparket ned uden at få frispark, bliver man selvfølgelig frustreret. Jeg er ikke den første, der har fået et gult kort på den baggrund.

Træner Kasper Hjulmand er enig med angriberen i, at det røde kort var hårdt.

- Omkring 1,8 sekunder før situationen, hvor han fik gult for film, blev han sparket groft ned, men blev på benene. Han kom på kant af næste spiller, og han siger selv, at han blev rørt, siger Hjulmand.

- Men selv hvis han ikke gjorde det, er det sådan én, der er tvivlsom. Jeg synes, den var meget, meget hård. Det var en kontroversiel kendelse.

Til gengæld er træneren irriteret over det første gule kort til Emre Mor.

- Det skal væk. Han kommer ud i mange situationer på grund af hans spillestil, og mange situationer bliver ikke dømt, siger Hjulmand.

- I dag var der for meget brok, men han har ellers taget store skridt i de seneste kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip