En australsk mand tabte sin mobiltelefon i havet - nu er den dukket op i Danmark

En australsk mand troede, han havde mistet sin iPhone for evigt, da han tabte den i vandet, men i stedet tog den på en lang og forunderlig rejse uden ham. 

Brad Zanker havde deltaget i en sejlende ølstafet for tre måneder siden, og da han mistede sin telefon under strabadserne, var han sikker på, den var væk for evigt. 

Men på mirakuløs vis er den nu dukket op i Danmark, og det mest utrolige er, at den stadig virker. 

Et dansk par, der var på ferie i byen Darwin, fandt telefonen på lavt vand ved stranden, og de tænkte, den var sjov at tage med hjem som souvenir. 

Da parret kom tilbage til Danmark, fandt de ud af, at telefonen tilhørte en mand ved navn Brad Zanker. 

De skrev til ham på Facebook i august, men da de ikke var venner, endte beskeden i 'andet-indbakken'. 

- Jeg fandt beskeden i indbakken under 'andet', og jeg må indrømme, at jeg var noget overrasket, da jeg læste den, siger Brad Zanker til Ntnews.

Beskeden kom fra en mand ved navn Jens-Ole, som forklarede, at han havde fundet telefonen på lavt vand, og han havde taget den med sig, da han ikke troede den virkede. 

- Jeg forsøgte at oplade den og tænde den. Den virker ikke som den burde, men jeg kunne se dit navn, lød beskeden fra danske Jens-Ole. 

Jens-Ole tilbød, at han kunne sende den tilbage til Australien, da han havde set nogle fantastiske billeder på telefonen, som han tænkte Brad Zanker gerne ville have tilbage. 

- De skrev, at der var nogle fantastiske billeder på telefonen, så jeg vil virkelig gerne have den tilbage udelukkende på grund af dem, siger han til Ntnews. 

Han købte sig en ny telefon dagen efter han mistede sin iPhone, men nu vil han betale Jens-Ole for at sende den til Australien. 

- Det er helt utroligt, at den overhovedet kunne tænde, efter den havde ligget i vandet. 

- Der var ikke noget cover på den. Normalt når jeg er ombord på båden, så låser jeg telefonen inde, men jeg må have haft den ude og ved et uheld tabt den i vandet, uden jeg opdagede det, siger han, og glæder sig over telefonens fantastiske rejse. 

- Jeg har aldrig været i Danmark, så det er en god ferie, den har været på. 

 

 

Dagens Gossip