En behåret trend blandt kvinder vokser frem

Det kan være lidt af et arbejde at leve op til idealet om, at kvinder har glatte og skinnende ben. Især her om sommeren hvor tøjet ikke dækker stubbe eller hår, som ofte gror som ukrudt.

Men fortvivl ikke, en ny trend er nemlig vokset frem på de sociale medier. Konceptet er enkelt og behåret - det handler nemlig om at poste billeder af sine ubarberede (kvinde-)ben.

Læs også: Mand siger, han ikke tænder på kvindes aldrende krop, men hendes svar er perfekt

På det amerikanske sociale medie Tumblr er siden "Hairy Legs Club" blevet vældig populær, siden tusindvis af kvinder fra det meste af verden har offenliggjort deres behårede ben. Og kvinderne er vilde med at lade hårene gro, fremgår det af deres kommentarer, hvor de fortæller, hvor befriende det er at slippe for at bruge skraberen i tide og utide.

"Jeg synes, at jeg ser godt ud med behårede ben, og det er en stor lettelse for mig, ar jeg ikke skal barbere ben hver morgen. Jeg er 15 år gammel, feminist, og har ingen planer om at barbere eller vokse mine ben fremover", skriver et medlem af den behårede klub.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

"Det føltes underligt i begyndelsen, men nu er jeg begyndt at elske mine behårede ben. Hår er en del af min krop, så hvorfor skulle jeg fjerne dem", skriver en anden kvinde.

Historien melder ikke noget om, hvad mændene mener om, at kvinderne kvitter ben-barberingen.

Se billederne af langhårede kvindeben her:

 

Dagens Gossip