En dansk håndboldlegende takker af

Boris Schnuchel er en af de mest rutinerede spillere i dansk håndbold. KIF Kolding København-fløjen har spillet 588 kampe, vundet syv DM-guldmedaljer og seks pokaltitler, og han er dermed den mest vindende spiller i dansk klubhåndbold.

Når KIF Kolding København lørdag løber på banen mod Skjern i Kolding, bliver der samtidig sagt farvel og tak til Boris Schnuchel.

- Når man har den historik, som Boris har. Og man har været med til at få de resultater, så er man en legende i KIF og i dansk håndbold, skriver klubben på sin hjemmeside, hvor Boris Schnuchel også sætter ord på afskeden.

- Jeg er selvfølgelig meget stolt over de resultater, som jeg har fået. Det glæder mig utrolig meget, at der tilsyneladende er folk, som vil sige tak til mig. Men jeg vil i lige så høj grad sige tak til dem, siger Schnuchel.

Han sætter meget stor pris på den opbakning, som han har fået i KIF Kolding København igennem de seneste 17 sæsoner.

- Det er fantastiske fans, de bedste her i landet. De har altid bakket mig og holdet op. Så jeg kan kun sige tusind tak, lyder det fra Schnuchel.

Boris Schnuchel vil blive hyldet både før, under og efter kampen, oplyser klubben. Kampen mod Skjern spilles lørdag klokken 17.10.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip