En er død og flere såret under angreb på fransk fabrik

En angriber med et flag fra islamisk Stat har dræbt en person og såret flere andre på en gasfabrik i det østlige Frankrig, oplyser en kilde i justitsvæsnet.

Det er lykkedes politiet at anholde manden.

Kilder i det franske indenrigsministerium siger ifølge avisen Liberation, at der ikke lige nu er noget, der underbygger, at det skulle dreje sig om et angreb fra Islamisk Stat.

Avisen Dauphine Libere skrev tidligere, at angriberen er en mand i 30'erne, der tidligere har været medlem af den militære elitestyrke DGSI, men den oplysning er siden blevet dementeret.

Angriberen trængte ind i fabrikken og skal angiveligt her have udløste flere små sprængladninger.

En halshugget person er fundet nær fabrikken, oplyser en anden kilde. Hovedet er blevet spiddet på fabrikkens port, og der er skrevet noget på arabisk på ansigtet, siger en kilde til nyhedsbureauet AFP.

Angrebet kommer næsten seks måneder efter det islamistiske angreb på det satiriske ugemagasin Charlie Hebdo og et supermarked i Paris.

Ifølge en embedsmand forlader den franske præsident, François Hollande, et EU-topmøde for at flyve hjem til Frankrig efter angrebet. Det skriver AFP.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip