En fars skræmmende bekendelser "Jeg kvalte min datters voldtægtsmand og brændte hans manddom med glohede tænger”

En 36-årig indisk mand har fortalt Daily Mail, hvordan han torturede og dræbte den mand, der voldtog hans 14-årige datter, og det er bestemt ikke for sarte sjæle.

I to måneder efter voldtægten hold faderen det hemmeligt, da han frygtede, at det ville skade både datterens og familiens ry i lokalsamfundet. Men da hans datter stoppede med at spise og aldrig smilte mere, så kunne den unavngivne far ikke længere tøjle sine følelser. Derfor inviterede han voldtægtsforbryderen, der også var lejer hos familien, på middag, hvor han sneg sovepiller i hans mad.

- Jeg ville ikke slå ham ihjel, jeg ville bare bede ham om at forlade mit hjem, men han hånede mig. Jeg blev meget, meget vred og mistede besindelsen, siger faderen til Daily Mail.

Herefter tog han et håndklæde, som han vred om halsen på sit offer, bandt hans hænder, tændte for gasblusset og hængte tængerne henover flammen til de blev rødglødende.

- Jeg troede, han var død, men han trak stadig vejret, så jeg kvalte ham med en hånd, mens jeg holdt tangen mod hans kønsdele, siger han, ifølge Daily Mail.

Den proces gentog han yderligere to gange, hvorefter offeret omsider døde som følge af den ekstreme mishandling.

Tre timer efter den morbide henrettelse fortalte faderen politiet i Delhi, hvad han havde gjort. Nu risikerer han 25 års fængsel, men han har ikke fortrudt sine handlinger.

- Jeg kunne have tilintetgjort liget og flygtet, men i stedet gik jeg til politiet tre timer senere og fortalte dem, hvad jeg havde gjort. Han var en skamplet på samfundet og en konstant trussel mod kvinder, siger faderen fra sin fængelsescelle.

Voldtægter af piger i alderen 14 til 18 år er næsten er næsten tredoblet i løbet af de sidste fem år, ifølge oplysninger fra det  indiske indenrigsministerium. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip