En helt særlig søndag for storesøster Riegelhuth

Linn-Kristin Riegelhuth har efterhånden været en af nøglepersonerne på det norske kvindelandshold i håndbold i en årrække.

Og med 10 mål på 10 forsøg var højrefløjen fra Larvik bestemt også en af profilerne i søndagens EM-finale mod Spanien, som blev vundet 28-25.

Det var hendes ottende guldmedalje ved det 12. internationale mesterskab. Alligevel var det noget særligt for hende at stå øverst på medaljeskamlen denne gang.

Med på holdet var nemlig hendes lillesøster, Betina.

- At stå her og have scoret på 10 af 10 chancer, samtidig med at jeg kunne glæde mig sammen med min søster gør, at det her er noget af det største for mig.

- Jeg er utroligt stolt at være en del af dette hold. Der var næsten ingen, der troede på os, men vi gav aldrig op, kæmpede og vandt EM, siger hun til NTB.

Linn-Kristin Riegelhuth, der har en fortid i det hedengangne FCK Håndbold, vandt sin første medalje ved EM i Ungarn for 10 år siden.

Siden da er det blevet til to OL-guldmedaljer, én VM-guldmedalje og fire EM-guldmedaljer foruden to sølvmedaljer og en bronzemedalje.

Den 30-årige nordmand blev i 2009 kåret som verdens bedste håndboldspiller.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip