En person er dræbt i trafikulykke nær Aarhus

En mand har mandag aften mistet livet i en trafikulykke syd for Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

En anden person er kommet slemt til skade, men er uden for livsfare, efter at en bil kørte ud for ubetinget vigepligt. Bilen blev ramt i siden af en 68-årig bilist, som havde sit 10-årige barnebarn med i bilen. De slap begge med mindre skader.

Foruden den dræbte og den slemt tilskadekomne var yderligere en mand med i bilen, der overtrådte vigepligten. Han har brækket armen.

- Den dræbte sad formentlig på passagersædet i højre side af bilen, men vi ved endnu ikke helt sikkert, hvem han er. Tingene blev kastet rundt i bilen, fortæller vagtchef Carsten Dahl fra Østjyllands Politi.

- I første omgang forlød det, at den slemt tilskadekomne var i livsfare, men han er nu lagt i kunstig koma og er uden for livsfare, men han har brækket samtlige ribben i højre side og punkteret en lunge, fortsætter han.

Politiet blev alarmeret om ulykken, der skete i krydset ved Ajstrupvej og Malling Bjergevej syd for Aarhus, klokken 20.46.

- Vi har en mistanke om, at føreren i køretøjet, som overtrådte vigepligten, kan have været spirituspåvirket. Vi er ved at undersøge ulykkesstedet, siger Carsten Dahl.

Alle implicerede i ulykken er tidligt natten til tirsdag fortsat indlagt på hospitalet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip