En sidste bøn fra død gymnasieelevs forældre: Så du Daniel, inden han blev ramt af tog?

Natten til lørdag blev den 17-årige gymnasieelev Daniel Buttrup Larsen fra Odense dræbt af et godstog på skinnerne ved Odense Banegård. Siden da har politi og teenagerens forældre forsøgt kortlægge Daniels sidste timer - men uden resultat.

Læs også: Gymnasieelev dræbt af tog i Odense

Derfor beder familien til Daniel nu folk prøve at huske, om de har set ham lørdag nat i centrum af Odense? Det skriver Fyens.dk

Da Daniel ikke kom hjem hjem lørdag nat, ledte hans bekymrede forældre efter ham om morgen, hvor de fandt hans cykel parkeret ved Magasin. Det er forældrenes håb, at nogen fx har set Daniel, som ikke havde overtøj på, gå fra Magasin mod Banegården lørdag nat.

Læs ogsåDen knuste kone til efterlyste Tage afslører: - Der var en konflikt på arbejdet, der gjorde ham frygtelig ulykkelig

Daniel Buttrup Larsen blev ca. kl. 02 lørdag nat kørt ned af et godstog med 75 kilometer i timen, da han af uforklarlige årsager gik på baneterrænset øst for Odense Banegård. Teenageren, som var elev på Sct. Knuds Gymnasium i Odense, blev formentlig dræbt på stedet og blev fundet af en DSB-ansat lørdag morgen.

Den afdøde er adopteret fra Guatemala og boede i Dalum med sine forældre og søster.

Se billeder af Daniel Buttrup Larsen her:

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip