En sjælden sygdom gjorde hende lam og stum, men stadig helt vågen - det vidste lægerne bare ikke

40-årige Jenny Bone fra England lider af den sjældne nervesygdom Guillain-Barre syndrom, som ved svære anfald kan lamme hele hendes krop, fortæller Mirror.

Det var sådan et anfald, som for nyligt fik hende indlagt. Hun var ikke ved bevidsthed og kunne ikke tale. 

Læs også: Lægerne sagde, hendes baby ikke ville leve, men så skete der et mirakel

- Jeg havde ingen reflekser og mine øjne var låst og åbne. Jeg reagerede ikke på smerte, fordi kroppen er helt lam,- fortæller hun. 

Efter nogle dage tror lægerne, at hun er blevet hjernedød og derfor bliver holdt kunstigt i live. De spørger derfor hendes mand, John, om de skal slukke for respiratoren. 

Læs også: Morten og Henrik har brug for din hjælp: Først mistede de deres mor - nu kæmper de for at redde deres far

Nu er der bare lige en lille krølle på historien, fordi Jenny var på ingen måde hjernedød. Hun var faktisk fuldt til stede, men totalt lammet i kroppen. Hun overhører lægernes forslag om at slukke for hendes respirator - den maskine, som holder hendes paralyserede krop i live.

Men hendes mand job afslog. Han ville afvente.

Læs også: 18-årige Robin samler ind for at få sin syge mor hjem: 'Hun ville have gjort det samme'

- Jeg er faktisk lidt overrasket over, at han valgte ikke at slukke. Vi har tidligere snakket om, hvad ville gøre, hvis den anden røg i en lignende situation, hvor jeg havde fortalt, at jeg ville have den slukket. I dag er jeg naturligvis glad for, at han ikke slukkede den,- fortæller Jenny.

- Det var et lyn fra en klar himmel, da de spurgte mig. Men det var alt for tidligt. De spurgte mig igen, imens jeg sad og holdte hendes hånd. Det er giver mig kuldegysninger, at hun har hørt det. Hun kunne gentage det ord for ord,- fortæller hendes mand, John.

Læs også: Fejlen, der ikke må ske: Babyer blev ombyttet ved fødslen for 20 år siden

Efter 10 dage i kunstig koma vågnede Jenny op. Hun tilbragte yderligere to måneder på hospitalet, hvorefter hun kom hjem. Hun er i dag kommet sig helt over anfaldet, men hun er meget opmærksom på symptomer fra Guillain-Barre syndrom.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip