En soldat havde lige bestilt mad, men blev trukket til side af tjeneren - kort efter forlod han stedet

En uniformeret soldat havde lige bestilt sin mad på spisestedet Waffle House, da han blev trukket til side af en medarbejder.

Kort efter forlod han stedet, skriver theblaze.com.

Soldaten Billy Welch havde en pistol i bæltet og blev af den ansatte bedt om at efterlade den udenfor. Restuaranten har nemlig en politik om, at skydevåben ikke er tilladt indendørs.

Den unge mand ønskede ikke at fjerne sin pistol fra hylsteret på hoften, og han forlod derfor spisestedet uden at få sin mad.

- Hvis jeg ikke må have mit våben, så kan jeg ikke være der. Jeg føler mig ikke komfortabel med at få taget min pistol fra mig. Jeg har den altid på mig, siger Welch til lokale medier efter episoden.

Ejeren af spisestedet har siden forklaret sig.

- Vi har i mange år haft en politik om, at skydevåben ikke er tilladt i vores restuaranter. Vi mener fortsat, at dette er den bedste politik af hensyn til vores gæster og ansattes sikkerhed.

Hændelsen fandt sted i den amerikanske stat Kentucky og har skabt stor debat i USA, efter at en gæst, som var til stede under epioden, lagde sin øjenvidneberetning på Facebook.

- Jeg har mange familiemedlemmer og venner, som har været aktive i militæret, og det sårer mine følelser, når folk ikke respekterer dem, siger Micaela Shaw om sin grund til at starte debatten på sociale medier.

Hør Billy Welch fortælle om situationen herunder.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip